PoinToFix: Una eina per lluir la PDI

En un post anterior:  “Programari portable per a PDI” , ja varem comentar alguns recursos portables per treballar amb la PDI, amb tot eren recursos molt vinculats a les marques de PDI existents. PointToFix és una fantàstica eina portable que ocupa tan sols 750 Kb i que tot i que no ofereix moltes prestacions avançades de les ja comentades en el post anterior si que pot ser un bon referent per començar a treballar de manera diferent amb els projectors a l’aula. Us pot servir per perdre la por i practicar des de qualsevol PC ja que la podeu portar en el vostre USB

Podeu descarregar l’aplicació clicant aquí.

Trobareu els fitxers d’idioma en diverses llengües a la pagina oficial, el català l’hem traduït des de l’Estoig Digital i el podeu descarregar clicant aquí , una vegada descarregat el copieu a la carpeta del PoinToFix i el reanomaneu com a “pointofix_translation.ini

Aqui podeu veure algunes captures amb PointoFix en acció :

PointoFix

Aquí podem veure com amb PointoFix podem dibuixar sobre un vídeo de youtube o altre lloc que estiguem reproduint a la pantalla. Tanmateix tenim la opció de gravar el resultat final d’escriure a la pantalla
PointoFix

En aquesta altra captura podem veure una ampliació feta amb el Zoom que incorpora PointoFix

Aquí teniu una “play-list” de videotutorials per veure possibilitats de l’eina:Share Button