Programari portable per a PDI

Molts professors ens trobem amb la dificultat d’aduirir habilitats amb la PDI donat que no podem practicar fora de l’aula al no disposar ni de la pissarra ni  del programari que incorpora la PDI instal.lada a les nostres aules.  La pissarra evidentment que no la podem substituir, però si que podem disposar de versions portables per algunes de les PDI més instal·lades

Aquí us deixo els enllaços per descarrregar-vos dos de les més conegudes :

Aquí us deixo un play-list de videotutorials de cada un dels productes

Interwrite  Workspace:

Notebook Interactive Viewer ( Smart)

Share Button

Una resposta so far.

  1. […] Muchos profesores nos encontramos con la dificultad de aduirir habilidades con la PDI dado que no podemos practicar fuera del aula al no disponer ni de la pizarra ni del software que incorpora la PDI instalada en nuestras aulas. La pizarra evidentemente que no la podemos sustituir, pero si que podemos disponer de versiones portables para algunas de las PDI más instaladasAquí os dejo los enlaces para descargar dos de las más conocidas:Interwrite Workspace (28 Mb / 72 Mb) _ Visor y creadorNotebook Interactive Viewer (4Mb / 16Mb) Sólo visorSmart Notebook Express : Herramienta online para web: Visor y creador  […]