Com crear GIF’s animats a partir de vídeo

Un dels recursos que sovint fem servir a les nostres pàgines web per donar una certa ambientació són les imatges GIF animades. Que ens faciliten que en un arxiu de poca dimensió i de molt fàcil implementació en una web puguem gaudir d’animació sense necessitar cap altre visor que el propi navegador, ja que pel vídeo sovint necessitarem tenir instal.lat en el nostre ordinador una aplicació vissora a més de que  la inserció en una web no és tan simple.

El programa  “Movie to Animated Gif Converter” és una petita aplicació portable de tan sols 228 Kb i a més gratuïta que ens facilita la creació dels fitxers GIF’s animats que poden complementar la nostra web.

Podeu descarregar l’aplicació clicant aquí.

Aquí teniu el GIF obtingut:

Share Button

Comments are closed.