Audio-Puzzles: Un recurs bidireccional per a classes de llengües.

En el portal de Genmagic, ens trobarem amb una amplia i extensa diversitat de recursos, que a la vegada han estat creats amb els propis generadors del grup, que són en Roger Rey, Fernando Romero i Alfonso García.

Un dels generadors amb un amplia potencia és el del Trencaclosques sonor” (Áudio-puzzle). Aquest generador ens agafa un arxiu de so en format mp3 i el trosseja en tants trossos com li indiquem que gestiona de manera aleatòria i que l’alumne/a ha de reconstruir per sentir la frase original.

Diem que és un recurs bidireccional perquè el podem fer servir com a recurs pedagògic tant en la creació de l’activitat (els alumnes graven un arxiu d’àudio en format MP3) , com en l’ús de recurs, els alumnes reconstrueixen els trossos d’àudio creats,. Per tant podem coordinar les activitats entre grups d’alumnes diferents de manera que mentre uns fan la gravació i practiquen la fonètica, els altres hauran d’escoltar i reconstruir correctament l’àudio generat.

Us podeu descarregar l’aplicació clicant aquí.

Aquí teniu 3 exemples :
1.- Dita ( Català) . Veure independent . Descarregar

2.- Trabalenguas (Castellà). Veure independent . Descarregar

3.-Cançó  (Anglès)) . Veure independent . Descarregar

Aquí teniu un videotutorial:

Share Button