Moodle portable, descàrrega i instal·lació

portada_aula_virtual

Aquesta plataforma de Moodle portable és una aportació de l‘Estoig Digital, amb l”objectiu de facilitar l’ús i l”aprenentatge d’aquesta eina entre el professorat.

Tenir el Moodle en un dispositiu portable com ara un petit USB ens permet practicar i preparar els nostres recursos i activitats dins de Moodle sense necessitar accedir a la plataforma del centre ni estar connectats a la xarxa. A més un cop dins l’aula també el podem posar a disposició dels nostres alumnes a través de la xarxa local.

Per poder posar en marxa aquesta plataforma de Moodle portable ha calgut incorporar un Servidor Web complert també portable ( Xampp) sobre el que s’ha instal.lat el Moodle. Per aquest motiu es poden afegir altres aplicacions d’interès docent en aquest servidor.

Des de l”Estoig Digital anirem oferint algunes d’aquestes aplicacions que podreu anar incorporant sense necessitat de tornar a instal·lar el servidor per duplicat. Aquesta és una primera versió, però periòdicament anirem actualitzant i afegint components. En aquesta versió s’han afegit 2 mòduls als que ja incorpora per defecte Moodle, perquè són d’us molt generalitzat entre els usuaris : Jclic i Quaderns virtuals.

Podeu descarregar la darrera versió clicant aquí

Aquí teniu un vídeotutorial que explica el funcionament:

Share Button