ClipJump: Gestiona un porta-retalls múltiple

Quan estem preparant material per l’aula, redactant alguns apunts o preparant un article, un dels problemes que tenim és com gestionar múltiples copies al porta-retalls, perquè cada vegada que fem CTRL-C , esborrem la captura que teníem i ens quedem només amb la darrera.

Amb ClipJump, podem anar retenint totes les captures que fem al porta-retalls, sigui amb tecles CTRL-C o Imp Pant o des del menú “Copiar” .

Podeu descarregar l’aplicació portable clicant aquí (1.07 Mb)

El funcionament bàsic és el següent:

1.- Arranquem l’aplicació. Aquesta ens quedarà activa des de la barra de tasques.

2.- Anirem copiant al porta-retalls tota aquella informació que ens pugi interessar per “enganxar” amb posterioritat:  text, imatges, url, esquemes, etc. Farem servir com ja hem indicat o bé les tecles CTRL-C o Imp Pant o bé les opcions de copiar del menú de les aplicacions (Editar|Copiar)

3.-Activarem el visor de captures, clicant o bé  la combinació de tecles prevista [tecla Windows – C] o amb el botó dret sobre la icona de la barra de tasques i escollir “Clipboard history

4.- Se’ns obrira una finestra amb tot el contingut emmagatzemat en el porta-retalls múltiple. Clicant el botó dret sobre la copia que ens interessi la podrem inserir en el lloc a on estiguem situats:

Podem afegir que en cas de no poder emprar alguna de les copies sempre la podrem gravar per a utilitzar en una altra ocasió .

Share Button

Una resposta so far.

  1. […] Quan estem preparant material per l’aula, redactant alguns apunts o preparant un article, un dels problemes que tenim és com gestionar múltiples copies al porta-retalls, perquè cada vegada que fem CTRL-C , esborrem la captura que teníem i ens quedem només amb la darrera. –  […]