Estoig Digital

Portal orientat a la recopilació de recursos i estrategies per fer a l'aula amb aplicacions portables i gratuites

Sovint ens trobem que les eines per generar activitats interactives que puguem inserir en les nostres plataformes virtuals, son complexes i propietàries (de pagament). Images Actives és una eina portable i gratuïta que ens ofereix la possibilitat de generar senzilles activitats interactives a partir d’una imatge, i que desprès podrem afegir a la nostra plataforma e-learning com Moodle.

A favor de l’aplicació podem dir que és molt senzilla i simple d’emprar i que el resultat final fa bona patxoca, en contra que de moment no presenta gaire varietat de tipologies de tasques.

Podeu veure la fitxa del programa i des de l’Estoig Digital trobareu la versió portable que no contempla la pagina oficial.  Descarregar versió portable .

Aquí teniu un petit tutorial i un videotutorial , també podeu veure el resultat de mostra clicant aquí o podeu fer proves descarregant el resultat o descarregar el codi per fer-hi modificacions

Share Button

Una resposta so far.

  1. […] Sovint ens trobem que les eines per generar activitats interactives que puguem inserir en les nostres plataformes virtuals, son complexes i propietàries (de  […]

Translate

Buscar al lloc

L'estoid digital a la xarxa