OceanAudio: Un interessant editor de so

oceanaudio2

Per la majoria d’usuaris, quan parlem d’un editor d’àudio portable i gratuït, quasi inequívocament ho relacionem amb Audacity.  Sense deixar de banda Audacity, com a principal eina pel tractament de so, sovint apareixen altres aplicacions que incorporen noves funcionalitats que ens poden resultar interessants. En aquesta línia podem testejar OceanAudio del que es pot destacar la facilitat per incorporar efectes VST

Us podeu descarregar la versió portable clicant aquí.

Si voleu trobar informació sobre VST, visiteu el post: “Plugins VST: Instruments virtuals per a l’aula” .

Caldrà que una vegada arrencat el programa indiqueu en quina carpeta teniu les llibreries(.dll) VST que voleu aplicar als vostres sons:

Una vegada carregat per exemple un arxiu d’àudio, podem aplicar un efecte VST de dues maneres: [5] en temps de reproducció mentre s’esta reproduint el so, o [6] generant un nou fitxer resultant d’aplicar l’efecte sobre el fitxer original:

Share Button

2 respostes so far.