Generador de núvols de paraules

Desprès de localitzar un fantàstic post titulat “Wordle like PHP script ” en el que es recullen aportacions de Jonhatan Feinberg, creador del Wordle , varem pensar en aprofitar l’empenta que cada dia van agafant els núvols de paraules com a recursos didàctics a l’aula ,  per generar un propi “generador de núvols de paraules” a partir del fantàstic script que el Dan ha penjat a GitHub i que us podeu descarregar clicant aquí.

És un script està creat amb PHP i no fa servir bases de dades, de manera que des de l’Estoig Digital hem fet la nostra pròpia adaptació més propera a l’àmbit educatiu , amb l’objectiu d’anar fent millores segons les suggerències dels usuaris .

Aquí teniu una mostra de núvol de paraules sobre científics, amb la particularitat de que cada paraula està enllaçada a la pagina del personatge  a la wikipedia, amb l’idioma escollit en la creació.   Cliqueu aquí per accedir al generador de núvols de paraules de l’Estoig Digital.


Hem aprofitat l’oportunitat també per divulgar el tipus de lletra TTF Anna Vives, creat per una noia amb Síndrome de Down, i que podeu col.laborar cliclant aquí

Share Button

Una resposta so far.