Estoig Digital

Portal orientat a la recopilació de recursos i estrategies per fer a l'aula amb aplicacions portables i gratuites

Archive for the ‘Boot’ Category

Com tenir l’USB amb autoarrencada

Posted by admin Comentaris tancats a Com tenir l’USB amb autoarrencada
yumi6

Habitualment quan tenim un USB per estrenar ràpidament l’endollem i comencem a guardar-hi informació. En aquest tutorial, trobareu una detallada guia, de com podeu ampliar les prestacions dels nostres USB, si abans d’estrenar-lo per gravar informació, li afegim l’auto-arrencada. D’aquesta manera, en cas de qualsevol incidència amb el disc d’un ordinador, tindrem la possibilitat d’arrencar  [ Read More ]

Share Button
Categories: Boot, Eines USB, General
winimage2b

Teniu dos vies per gaudir de l’estoig digital. Per una banda descomprimint i copiant el contingut del paquet en un USB o Disc, i la segona i més interessant, restaurar una imatge de l’estoig en el vostre USB, amb aquesta segona opció tindreu en el vostre USB instal.lat un Sistema Operatiu per poder arrencar un ordinador amb una petita distribució LINUX des de l’USB.

Share Button
Categories: Boot, Clonacio, Eines USB
MultiBoot ISO from USB

Podem sortir-nos de situacions complicades amb els nostres ordinadors, amb la simple instal.lació d’un sistema operatiu d’arrencada en el nostre USB. Les pssibilitats d’ús d’aquest recurs són moltes: reparar el disc d’un ordinador, eliminar virus, recuperar fitxers d’un disc que no arrenca, dispossar d’un sistema operatiu de butxaca, etc.

Share Button
Categories: Boot, Eines USB

Translate

Buscar al lloc

L'estoid digital a la xarxa