Estoig Digital

Portal orientat a la recopilació de recursos i estrategies per fer a l'aula amb aplicacions portables i gratuites

Archive for the ‘Servidors’ Category

minetest4

Micrecraft està esdevenint la plataforma estrella pel desenvolupament d’activitats docents de tipus “gaming” .  Però presenta com  a principal inconvenient el fet de que cal comprar una llicència per poder utilitzar la plataforma. Aquí uns presenten: Minetest, una alternativa que malgrat tenir algunes prestacions limitades en essència permet el mateix tipus d’activitats i a la  [ Read More ]

var hupso_twitter_via="estoigdigital";var hupso_url_t="http://www.estoigdigital.com/?p=1446";
Categories: General, Jocs, Portables, Servidors
portada_aula_virtual

Aquesta plataforma Moodle portable és una aportació de l’Estoig Digital, amb l”objectiu de facilitar l’ús i l”aprenentatge d’aquesta eina entre el professorat. Per poder posar-la en marxa ha calgut incorporar un Servidor Web complert també portable ( Xampp) sobre el que s’ha instal.lat el Moodle.

var hupso_twitter_via="estoigdigital";var hupso_url_t="http://www.estoigdigital.com/?p=225";
72.gif

HFS (HTTP File Server) és una aplicació portable que actua com a servidor web/ftp. Permet compartir fitxers a través dels ordinadors sense haver de fer cap instal·lació prèvia. A més de descarregar i pujar arxius, conté un sistema virtual de fitxers, elevat control de les connexions i permet actualitzar dinàmicament la DNS.

var hupso_twitter_via="estoigdigital";var hupso_url_t="http://www.estoigdigital.com/?p=6";

Translate

Buscar al lloc

L'estoid digital a la xarxa